Medlemmarna i Sundbybergs Båtklubb med anhöriga kallas till årets vårträff torsdagen den 29 maj 2008, Kl 19.00 utanför klubbhuset.

Mötet är tänkt som ett trivsamt avbrott i vårrustningsarbetena, där medlemmar och anhöriga kan träffas och diskutera aktuella frågor.

Först kommer vi att ha en kort samling för information vad som händer inom klubben, nyheter mm. Styrelsen kommer även att svara på frågor rörande båtklubben

Sjöräddningssällskapets station Munsö kommer att besöka oss sjövägen och informera om sin verksamhet och demonstrera båten..

Försäljning av klubbvaror: vimplar, kepsar mm.

Enkel förtäring med mingel
varunder alla, såväl nya som gamla medlemmar och anhöriga får chansen att bättre lära känna varandra. Styrelsen ställer givetvis upp och svarar på frågor och är tacksam för synpunkter till förbättringar.

Vi ser fram mot en stunds avkoppling med trevlig samvaro i arbetena med att rusta båten för sommarens utfärder.

Ta gärna med Din fru, sambo eller annan anhörig till mötet

Vi hoppas att såväl gamla som nya medlemmar med anhöriga kommer till mötet. Speciellt Du, som är ny medlem i SBK får här chansen att under trivsamma former informeras om klubbens alla sommaraktiviteter samt träffa och lära känna styrelse och klubbkamrater.

Hjärtligt välkomna till detta vårmöte.

Sundbybergs Båtklubb