Våra klubbholmar öppnar vanligtvis i mitten av maj. Information om när respektive holme öppnas 2020 kommer publiceras här.

Vi arbetar både lördag och söndag

Klubben fixar mat och dryck under arbetsdagarna så det är bara att ta med ett glatt humör och energi för arbete för en trivsam helg i Skärgården

Inga större projekt är inplanerade men lite fix och uppfräschning behövs alltid, ved till bastun är en återkommande syssla. Sedan får vi se vad vi hinner med och hur kreativa vi är för att utveckla ön ytterligare.

För planeringen av mat och dryck så behöver du anmäla ditt deltagande i BAS, “Kolfatet öppning”, senast den 12 maj.

Detta är ett ypperligt tillfälle att bekanta dig med mellanskärgården och inte minst andra trevliga båtklubbsmedlemmar från SBK.

Är det något du undrar över tag då kontakt med Holmansvarig

Göran Jämtin