Jarl Åkerlund

Ledamot – Ordförande
jarlakerlund@yahoo.se

Jarl ÅkerlundCivilekonom med stort intresse för båtliv och andra utomhusaktiviteter. Var fram till 2016 anställd på en av de större bankerna valde då att trappa ner arbetslivet och att uteslutande ägna mig åt projekt och uppdrag jag verkligen vill jobba med.

Bor med fru, dotter och hund sedan mer än 20 år tillbaka i villa i Sundbyberg. Har varit med i båtklubben sedan 2008. Båtarna har blivit större och större, numera har vi en Forbina 40 Fly från 2010 som vi nyttjar en hel del från tidig vår till sen höst. Har tidigare aktivt arbetat i Askskärs- och Kolfatsgrupperna. Valdes in i styrelsen 2017 och axlade rollen som vaktchef. Med det engagemang och kamratskap som finns i i klubben och inte minst i styrelsen kände jag när frågan att bli ordförande dök upp, att det var dax att ta över klubban och fortsätta utveckla klubben i en positiv anda.

Bertil Israelsson

Ledamot – Vaktchef och säkerhetsansvarig
bertil.i@mail.se

Har varit medlem i båtklubben i sedan 2017 men haft båt sedan 2011 på annan plats. Flyttade till Sundbyberg 1983, har 3 vuxna barn, är sambo med Pia och bor numera i den centrala delen.

Jag har varit aktiv tränare, ledare, styrelseledamot och ordförande inom fotbollen under många år och trivs bra med föreningslivet. Har eget företag inom prepress sedan 2009.

Per Hållander

Ledamot – Hamnkapten
per.hallander@santamaria.se

Sundbybergsbo sedan 2013, Är Sverigechef på Santa Maria gift med Camilla och har två vuxna barn samt ett barnbarn. Medlem i SBK sedan 2013 och vår båt en Carver 26 har vi haft sedan 2010. Vi tillbringar vår sena sommarsemester i Stockholms underbara Skärgård. På Helgerna vår och Höst åker vi gärna en sväng till vår klubbholme Askskäret, och vissa längre helger även Kolfatet.

Bengt Benson

Kassör
bengt@bensons.se

Jag flyttade till Duvbo 1999 från Solna. Bor sedan några år i centrala Sundbyberg med två tonårskillar. Jobbar som konsult inom IT med inriktning på betalsystem för självbetjäning såsom parkering och kollektivtrafik. Uppvuxen med båtliv och gillar att segla. Har numera en daycruiser Regal Ventura 6.8.

Utöver båt så är tennis och politik ett fritidsintresse.

Åke Marhenke

Miljöansvarig
ake.marhenke@pomum.se

Åke Marhenke har rollen som miljöansvarig i styrelsen. Är Sundbybergsbo sedan 2010.

Har seglat sedan jag fick min första segelbåt en A jolle när jag var 10 år gammal i Hårsfjärden Haninge kommun där jag är uppväxt. Efter 45 års seglande runt om i värden och ca 25-30 tusen nm under bältet så har en ryggskada lett fram till att jag inte kan segla mer.

Numera har jag en Westline 24 tillsammans med mina vuxna barn. Mälaren och skärgården är fin även från en motorbåt.

Victoria Åkerström

vic.akerstrom@gmail.com

En skidåkande fjälltokig Funäsdaling som hamnade i Sundbyberg 2007 och har blivit kvar sedan dess. Bor här med sambo Niklas och 3 barn. Längtan efter natur och fjällvärld gör sig ofta påmind och efter en båttur med en släkting 2018 kom vi på att vara på vattnet är som att vara i fjällen – fast tvärtom. Så vi skaffade vår första båt, en Krabat 740 den sommaren och fastnade för båtlivet. 2019 blev vi medlemmar i Sunbybergs båtklubb och har sedan dess bytt upp oss till en större båt och tar oss ut så ofta som möjligt.

Till vardags arbetar jag på Coor Service Management som Gruppchef för leverantörsreskontran.

Daniel brattström

dabratt66@gmail.com

Anders Lennerdahl

anders.lennerdahl@hotmail.com

Till vardags arbetandes med Systembolagets IT leverantörer som jag tycker är både roligt och stimulerande. Jag bor numera i Bromma med min son som börjar närma sig den ålder då man flyttar hemifrån. (även om jag tycker han kan vänta tills ca 27-års åldern)
Jag har varit medlem i SBK sedan 2012 och det är min tredje vända i styrelsen. Jag har alltid tyckt det är roligt med denna typ av föreningsliv. Har haft båt sedan -92 och nu puttrar jag runt i Hjördis VI. När jag inte är på båten så sportar jag gärna och så försöker jag åka iväg på 2 volontärsuppdrag om året och då med Operation Smile som opererar barn och ungdomar med läpp och gomspalt.

Comments are closed.